Reactie:

Jeroen

De mindfulnesscursus heeft mij een nieuwe kijk gegeven op dagelijkse situaties waar ik mee worstel. Je wordt ontvangen in een rustige en vriendelijke sfeer en leert op je eigen tempo omgaan met je problemen of zorgen. Uiteindelijk bepaal je zelf welke oefeningen je belangrijk vindt en hoe je deze van toepassing zijn op je eigen leven. Er is geen druk en niemand beoordeelt je.


« Vorige | Terug | Volgende »

Andere testimonials

Maaike

Ik heb een paar weken geleden de individuele 8-weekse MBSR training afgerond bij Hildegarde. Ik ben heel blij dat ik deze cursus bij haar gevolgd heb, ik heb er zeer veel geleerd. Voordat ik begon had ik het gevoel dat het niet veel scheelde of ik was in een burn-out terecht gekomen. Mijn werk, als muzikant en voor de klas, is erg onregelmatig en vaak in een drukke omgeving.
Lees verder

Hanne

Ik had last van stress, die zich uitte door een soort permanente onrust in m’n lijf overdag en door slecht slapen ’s nachts. Ik hoopte dat de training me instrumenten zou opleveren om daar iets aan te doen. Vooral die onrust in m’n lijf is grotendeels verdwenen.
Lees verder

Miranda

Het was prettig om samen te zijn en ervaringen uit te wisselen. Ik vond de ruimte ook prettig. De training was goed hapklaar en met de benen op de grond, dus concreet en niet zweverig.
Lees verder

Megan Moore

I think mindfulness training should be a part of every educational curriculum and students would have a much healthier outlook on life and education!
Especially as artists, the stress and non-mindful behaviors can be a true hindrance to creativity. The more mindful one becomes the fuller the expression of the body in both a movement, performative, and communicative presence.
Lees verder

Malika Ali

I believe that the course gives a great range of practices and information to construct your own practicing possibilities. As you are weekly in exchange with others you can gain different perspectives on the methods. The instructions are clear and examples being used are complimenting the actual theme.
Lees verder