Kosten

Groepstraining

Het cursusbedrag bij een online training bedraagt € 295 inclusief BTW. (min. 4 deelnemers)

Hierin zijn inbegrepen:

  • 8 bijeenkomsten van 2 uur
  • Een oefendag van 10.30 uur tot 15u30.
  • Audio's 
  • Een werkmap.
  • Een kennismakingsgesprek.

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een inschrijfformulier en informatie over de betaling.
Als je geïnteresseerd bent in deze training, maar je twijfelt nog, neem dan contact met me op. Er vindt altijd voorafgaand een gratis kennismakingsgesprek plaats.

Individuele training

Bij een individueel traject van anderhalf uur bedraagt het cursusbedrag € 650, inclusief BTW. Indien de werkgever betaalt zijn de kosten € 750 exclusief BTW.
Bij Maya Schroevers en Joke Fleer volgde ik een training om de MBSR-training ook individueel aan te bieden..
Klik hier om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie.

De MBSR-training wordt in principe niet vergoed, het is geen therapie. Niettemin zijn er een aantal ziektekostenverzekeraars die de training vergoeden vanuit de aanvullende verzekering.
Er zijn een paar verzekeraars waaronder VGZ, Univé, Umcz, IZA, Zilveren Kruis, de Amersfoortse die vanuit het aanvullende pakket mindfulness vergoeden bij bijvoorbeeld burn-out klachten. Het betreft een tegemoetkoming in de kosten van een 8-weekse Mindfulnesstraining voor verzekerden van 18 jaar en ouder met burn-out klachten. Voorwaarden: de Mindfulnesstraining moet gegeven worden door een Mindfulnesstrainer die VMBN lid categorie 1 is. Ook moet de deelnemer een verwijsbrief van de huisarts of bedrijfsarts hebben. De verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de trainer meesturen naar de verzekeraar. Check goed je polis voor de precieze bedragen en vraag voor de volledigheid ook bij je eigen verzekeraar of ze de training vergoeden.

Een andere mogelijkheid is bij je werkgever te informeren, als je ergens in dienst bent. Vaak zijn er bedragen gereserveerd die werknemers vrij kunnen besteden aan preventie, ontwikkeling en zelfhulp methoden.