Praktische zaken

Wat mee te nemen naar de training?

Bij het volgen van de cursus graag makkelijk zittende kleding dragen die niet knelt. Tijdens sommige oefeningen lig je op een mat en dan is loszittende kleding makkelijker om in te bewegen. Eventueel een paar extra sokken meenemen. Na inschrijving en voor aanvang van de training ontvang je nog uitgebreide informatie hierover.

Vergoeding Zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN (vereniging mindfulness based trainers in Nederland en Vlaanderen). Deze beroepsvereniging waarborgt de kwaliteit van trainingen en trainers. Ik sta geregistreerd in catogorie 1. Het kan zijn dat de training voor een deel vergoed wordt door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Informeer bij je zorgverzekering of deze training door hen vergoed wordt. 

 

Privacy regelement

Alle informatie en gegevens die door jou worden verstrekt, worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen nooit zonder jouw toestemming aan derden worden gegeven.

Annuleringsregeling

Annulering meer dan 1 week voor aanvang van de training: geen kosten.
Annulering binnen 1 week voor aanvang van de training: €100 administratiekosten.
Annulering na aanvang van de training: volledige tarief van de training wordt in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid

De Mindfulness Based Stress Reductie training is eind jaren zeventig ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn en wordt wereldwijd aangeboden. Centraal staat het trainen van een vriendelijke en milde aandacht voor de ervaring in het hier en nu. Dit gebeurt met behulp van oefeningen, uitwisselingen en theorie. De voortdurende oefening in aandacht ondersteunt de deelnemers in het onderzoeken van eigen mogelijkheden en het respecteren van eigen grenzen.

De deelnemer draagt tijdens de hele training volledige verantwoordelijkheid voor haar of zijn eigen gezondheid en welzijn, zowel in de groep als tijdens het oefenen thuis. De deelnemer is volledig vrij om bepaalde oefeningen niet of in beperkte mate te doen. 
De trainer kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen (lichamelijk of geestelijk) letsel van de deelnemer.
De trainer is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de deelnemer.